Hotel Leonardo***

Hotel Leonardo***

Hotel Leonardo

Leonova ulica 18, 2310 Slovenska Bistrica

T: 02/805-07-10

F: 02/805-07-35

E: leonardo@siol.net

W: http://www.h-leonardo.com

GPS: long. = 15.564156, latit. = 46.382789

Leonardo je družinski hotel s tremi zvezdicami. Njegova edinstvena lokacija na obrobju mesta, bližina avtoceste in bližina poslovnega in kulturnega središča mesta mu daje pridih udobja in praktičnosti.

Hotel Leonardo je le korak stran od avtocestnega izhoda Slovenska Bistrica jug. Do znamenitosti Slovenske Bistrice in starega mestnega jedra se lahko sprehodite. Hotel ima 20 sob in lastno veliko parkirišče za goste ob hotelu.

Z veseljem se bodo potrudili, da Vam pri njih ne bo dolgčas. Vsako soboto prirejajo ples in razne druge družabne prireditve. Znali Vam bodo pravilno svetovati, da se naužijete tukajšnjih lepot in znamenitosti.

Notranjost hotela deluje domače in mehko. V osrednjem delu so urejeni separeji, ki sprejmejo do 70 gostov. V sončni in toplejši sezoni pa ponujamo veliko letno teraso, ki je opremljena z 15 mizami (sprejme do 100 gostov), ki kar sama vabi v razkošnem cvetju. Zimski vrt je namenjen malim ali velikim družbam, saj sprejme do 120 ljudi. Primeren prostor za praznovanja, poroke, seminarje,... Priporočamo tudi sobo Leonardo, ki sprejme do 18 oseb in je posebej primerna za razna izobraževanja, sestanke, pa seveda praznovanja. Je prostor, kjer boste imeli mir in zasebnost.

Za posebne priložnosti, v skladu z željami naročnikov pripravljajo razne bifeje, tako v hiši ali pa na želeni lokaciji izven hotela. Vsake toliko časa goste presenetijo tudi s specialitetami raznih kuhinj, kot so : dalmatinska, mehiška, grška, italjanska...

Hotel Leonardo nudi 50 ležišč v 20 sobah, ki so urejene tako, da se gostje hotel v njih prijetno počutijo. Sobe so opremljene moderno, po standardih, ki so predpisani za hotel s tremi zvezdicami.

Dvajset (20) eno, dvo in triposteljnih sob je opremljeno z:

  • 24 urna brezžična internetna povezava
  • telefon
  • ogrevanje in klimatizacija
  • kabelska televizija
  • kopalnica (tuš kabina + WC)
  • dnevna in popoldanska oskrba sob
  • mini bar

 

Sobe zagotavljajo miren počitek, saj dvojna zasteklitev sobnih oken preprečuje vstop zunanjim zvokom.

Za rezervacijo sob kliknite tukaj in izpolnite rezervacijo.